Στην Ελλάδα τα γραφεία νότιας Ευρώπης της SAP

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 12:48
UPD:13:44
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) συναντάται με τον CEO της SAP Τζιμ Χάγκμαν Σνέιμπ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τη μεταφορά των κεντρικών γραφείων νοτίου Ευρώπης της SAP στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζιμ Χάγκρμαν Σνάμπε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα», είπε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και δήλωσε εντυπωσιασμένος με τη βελτίωση που παρουσιάζει η χώρα.

Παράλληλα, ο κ. Σνάμπε χαρακτήρισε πολύ παραγωγική τη συνάντηση και πρόσθεσε πως στόχος της εταιρείας του είναι να στηρίξει την ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο τη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, με τον κ. Χάγκεμαν να δεσμεύεται πως θα στηρίξει πρωτοβουλίες νέων επιχειρηματιών.

«Όντας ο μεγαλύτερος παγκόσμιος προμηθευτής λογισμικού, βρισκόμαστε εδώ, για να επιταχύνουμε τη διαδικασία της αύξησης της καινοτομίας και της ανάπτυξης, διότι αυτό είναι πραγματικά η ατζέντα για το μέλλον της Ελλάδας», πρόσθεσε ο CEO της SAP.

«Βλέπουμε», πρόσθεσε, «μια αγορά με πολλούς ευφυείς ανθρώπους, βλέπουμε μια αγορά όπου το λογισμικό θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο και είμαστε εδώ να επενδύσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία». 

«Μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να εμπνεύσουμε τις μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις να ενισχύσουν την τεχνολογία μας και να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο», κατέληξε. 

Πηγή: ΑΜΠΕ
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα