Intralot: Τυχερά παιχνίδια μέσω κινητού στο Περού

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 11:04
UPD:11:04

Στην αγορά του mobile gaming εισέρχεται η INTRALOT de Peru, θυγατρική του Ομίλου INTRALOT στο Περού, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να συμμετέχουν στα τυχερά παιχνίδια της εταιρείας μέσω smartphone κινητών ή ταμπλετών (tablet).

Mέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, η οποία έχει αναπτυχθεί πάνω στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών της INTRALOT, οι παίκτες στο Περού θα μπορούν να απολαμβάνουν την Ενιαία Εμπειρία Παιχνιδιού (Universal Gaming Experience) της INTRALOT, που υλοποιεί τη σύγκληση των πολλαπλών Καναλιών Συμμετοχής στα Τυχερά Παιχνίδια (Πρακτορεία, Διαδίκτυο, Κινητή Τηλεφωνία - Smartphone και Tablet). 

«Το Mobile Gaming είναι ένα νέο συναρπαστικό μοντέλο συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα προσφέρουμε στην αναπτυσσόμενη αγορά του Περού τις καινοτόμες λύσεις που έχουμε αναπτύξει και προσαρμόσει στις τοπικές ανάγκες», δήλωσε ο Γιώργος Ζενζεφίλης, general director της INTRALOT Interactive.

«H INTRALOT de Peru, ως η ηγέτιδα εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και κορυφαίος διοργανωτής αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά προσφέροντας στην αγορά του Περού πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα. Εστιάζοντας στις διαρκώς εξελισσόμενες συνήθειες των παικτών, τους δίνουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν στα αγαπημένα τους παιχνίδια εύκολα από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους», δήλωσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αποστολακόπουλος, γενικός διευθυντής της INTRALOT de Peru.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ
  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα