Συνεργασία Alpha Copy με Πλαίσιο Computers

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2003 12:11

ΣΥΜΦΩΝΙΑ συνεργασίας με την εταιρεία Πλαίσιο Computers υπέγραψε η Alpha Copy με σκοπό την προώθηση των κινητών τηλεφώνων και γνήσιων αξεσουάρ Νokia στην ελληνική αγορά για το έτος 2003.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Alpha Copy, της μεγαλύτερης εμπορικής εταιρείας διανομής κινητών τηλεφώνων Νokia στην Ελλάδα, Κύπρο και στα Βαλκάνια, η συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη παρουσίαση όλων των κινητών τηλεφώνων και γνήσιων αξεσουάρ Nokia και μέσα από τα καταστήματα που διαθέτει το Πλαίσιο.

Τόσο η Alpha Copy όσο και το Πλαίσιο, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, έχουν σκοπό να προσφέρουν αντίστοιχα προϊόντα και υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν πληρέστερα την εξυπηρέτηση των καταναλωτών κινητών τηλεφώνων Νokia.

«Η συνεργασία με την εταιρεία Πλαίσιο στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας μάς εφοδιάζει με το μεγαλύτερο κίνητρο για να ανταποκριθούμε εξειδικευμένα και αξιόπιστα στις ανάγκες των καταναλωτών μας σε κινητά τηλέφωνα και γνήσια αξεσουάρ Νokia», δήλωσε ο πρόεδρος της Alpha Copy κ. Σ.Ι. Κωνσταντινίδης.

«Μόνο μέσω της αφοσίωσης στον καταναλωτή, μπορεί να επέλθει η επίτευξη των στόχων και των δύο εταιρειών που δεν είναι άλλη από την βέλτιστη ικανοποίησή του», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΙΣ



Σχολιασμένα