Intralot: Πιστοποίηση ως προμηθευτής τερματικών στην Κίνα

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 12:58

Η Intralot Beijing, θυγατρική του Ομίλου Intralot στην Κίνα, αποτελεί τη μοναδική διεθνή εταιρεία του κλάδου που πιστοποιήθηκε από την China Sports Lottery Administration (CSLA) ως εγκεκριμένος προμηθευτής τερματικών.

Σημειώνεται ότι συνολικά έξι εταιρείες πιστοποιήθηκαν κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού αξιολόγησης και επιλογής τερματικών για τυχερά παιχνίδια λοταρίας και στοίχημα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Intralot, έχοντας λάβει τη σχετική πιστοποίηση για το τερματικό της Photon, μπορεί να το παρέχει στις 31 επαρχιακές λοταρίες της CSLA στην Κίνα εν όψει του επερχόμενου κύκλου αντικατάστασης τερματικών.

Το τερματικό Photon, το οποίο συνδυάζει τεχνολογική αριστεία με υψηλή εργονομία και αποτελεσματικό σχεδιασμό, πιστοποιήθηκε από τη CSLA, καθώς ικανοποιεί τα υψηλά κριτήρια που έθεσε η Λοταρία όσον αφορά στη λειτουργικότητα, την ευελιξία, την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Έχοντας ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης, οι επαρχιακές λοταρίες της CSLA θα αντικαταστήσουν σταδιακά τα περίπου 130.000 τερματικά που έχουν εγκατεστημένα στα σημεία πώλησης τους σε όλη τη χώρα με τερματικά που θα μπορούν να προμηθευθούν μόνο από τις έξι εταιρείες που έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση από τη CSLA. Τα νέα τερματικά θα συνδεθούν στο Κεντρικό Σύστημα της CSLA.

«Η πιστοποίηση που λάβαμε από τη CSLA για το τερματικό μας Photon μας τιμά ιδιαίτερα. Το γεγονός μάλιστα ότι είμαστε η μοναδική διεθνής εταιρεία του κλάδου που έλαβε τη σχετική πιστοποίηση αποδεικνύει ότι η Intralot αποτελεί την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και παροχής τεχνολογίας αιχμής προς λοταρίες και διαχειριστές λοταριών παγκοσμίως», σχολίασε ο Μάριος Μητρομάρας, General Manager της Intralot Asia.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα