Intralot: Είσοδος στην αγορά εικονικών παιχνιδιών της Ιταλίας

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 11:28

Στην αγορά Εικονικών Παιχνιδιών (Virtual Games) της Ιταλίας εισήλθε η Intralot Italia, θυγατρική της Intralot στην Ιταλία, προσφέροντας στους παίκτες μία ευρεία γκάμα νέων παιχνιδιών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με αυτή την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της Intralot Italia, τα σημεία πώλησής της εξελίσσονται σε χώρους ψυχαγωγίας που προσφέρουν στους παίκτες ένα ολοκληρωμένο πακέτο παιχνιδιών, το οποίο περιλαμβάνει αθλητικό στοίχημα, παιχνιδομηχανές AWP και VLT και τώρα Εικονικά Παιχνίδια.  

Η Intralot Italia ανέθεσε στην Vermantia την παροχή, διαχείριση και λειτουργία των σχετικών υπηρεσιών σε ολόκληρο το δίκτυο πρακτορείων της Intralot Italia, καθώς και στην ιστοσελίδα της www.intralot.it. H Vermantia, εταιρεία παροχής και διαχείρισης περιεχομένου σε νέες πλατφόρμες, με σημαντικές συνεργασίες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και του αθλητικού στοιχήματος μεταξύ άλλων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πολωνία, Βραζιλία, Αζερμπαϊτζάν, ανέλαβε τον σχεδιασμό της υπηρεσίας, την προσαρμογή του προϊόντος στις τοπικές ιδιαιτερότητες και την αναμετάδοση του περιεχομένου μέσω δορυφόρου και διαδικτύου, στο σύνολο των σημείων πώλησης της Intralot.

Τα νέα Εικονικά Παιχνίδια της Intralot Italia θα προμηθεύσουν με παικτικό περιεχόμενο οι Kiron Interactive και Inspired Gaming Group, κορυφαίοι προμηθευτές διεθνώς αυτής της κατηγορίας παιχνιδιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα