Νέα εταιρική ταυτότητα για την Infote

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2003 17:07
UPD:17:15

Την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, καθώς και τη νέα σειρά έντυπων προϊόντων και ηλεκτρονικών υπηρεσιών παρουσίασε η Infote σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, στην Αίγλη Ζαππείου.

Παρουσιάζοντας τη νέα ταυτότητα των προϊόντων της Infote, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δρ. Ιωάννης Βασιλαράς, αναφέρθηκε στα ακόλουθα:

O διευθύνων σύμβουλος της Infote, Ιωάννης Βασιλαράς

-ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: για περισσότερο από 30 χρόνια διατίθεται στο κοινό σε 5 εκατομμύρια αντίτυπα, σε διάφορες εκδόσεις που καλύπτουν ολόκληρη την Ελλάδα. Εμφανίζει ένα σύνολο επαγγελματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους. Η αισθητική και λειτουργική ανανέωση του Οδηγού περιλαμβάνει νέα τετράχρωμη έκδοση, που θα καλύπτει ολόκληρη την Αττική και αντίστοιχα την περιοχή Θεσσαλονίκης και αλφαβητική εμφάνιση όλων των επαγγελματιών στον ενσωματωμένο Ονομαστικό Κατάλογο Επαγγελματιών. Παράλληλα Νέοι Τοπικοί Εμπορικοί Οδηγοί Αττικής θα κυκλοφορήσουν το 2004 σε μικρό εύχρηστο σχήμα.

-ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2002 και αποτελεί ένα πανκλαδικό οδηγό που απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αναζητούν προμηθευτές και συνεργάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Με τη νέα εταιρική ταυτότητα, η INFOTE αποσκοπεί στην αναβάθμιση της δεύτερης έκδοσης, ακολουθώντας μια σειρά από ενέργειες με στόχο τη διευκόλυνση του χρήστη και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επαγγελματία προβαλλόμενου.

-ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝ - ΟΔΗΓΟΣ: Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των οδηγών αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, καθώς και των ταξιδιωτών κάθε περιοχής ανά την Ελλάδα. Ο εξειδικευμένος αυτός οδηγός περιέχει: • πληροφορίες για τις δυνατότητες διαμονής και διατροφής του ταξιδιώτη, • χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, • χάρτες ανά Περιφέρεια και Νομό σε όλη την Ελλάδα.

- GREEK YELLOW PAGES: πρόκειται για τον ανανεωμένο, σε δομή και ονομασία, οδηγό «Blue Pages», που αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών των Αγγλόφωνων που ζουν ή επισκέπτονται τη χώρα μας. Περιλαμβάνει πληροφορίες για διαμονή, διατροφή, μετακίνηση και διασκέδαση.

- ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: Ο Οδηγός αποτελεί πρότυπο διεθνές μοντέλο συνένωσης της εθελοντικής προσφοράς και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Αποστολή του είναι η ενίσχυση και προβολή των ενεργειών όλων των συλλόγων, οργανώσεων και επιχειρήσεων που υπερασπίζονται τις ανθρώπινες αξίες, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της εθελοντικής δράσης και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Αποτελεί μέρος της κοινωνικής προσφοράς της INFOTE, προσφοράς που ενισχύεται και από την ενεργό παρουσία των 95 εθελοντών της εταιρίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

- GREEK BUSINESS NETWORK: Πρόκειται για ένα διαδικτυακό παγκόσμιο εργαλείο διασύνδεσης των Ελλήνων επιχειρηματιών της Διασποράς και όχι μόνο. Περιλαμβάνει συλλογή πληροφοριών, παρέχοντας εύκολη αναζήτηση δεδομένων και χρήσιμη, έγκυρη και έγκαιρη επιχειρηματική πληροφόρηση.

- ΧΡΥΣΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ : Αποτελεί τη νέα καινοτομική υπηρεσία της INFOTE που έρχεται να εξυπηρετήσει την τηλεφωνική αναζήτηση προϊόντων, υπηρεσιών, επαγγελματιών ή επιχειρήσεων. Προσφέρει ενημέρωση για προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες των προβαλλόμενων επαγγελματιών και γεωκωδικοποιημένη βάση δεδομένων. Η υπηρεσία θα προσφέρεται αρχικά πιλοτικά μόνο στο κοινό της Αθήνας, από τον αριθμό 11811 με αστική χρέωση. Αργότερα θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε άλλες μεγάλες πόλεις και τουριστικά κέντρα.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση, ο κ. Βασιλαράς επεσήμανε ότι οι στόχοι της εταιρείας για το μέλλον περιλαμβάνουν τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών, την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς και την προβολή του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας με την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

«Στόχοι που θα ενισχύσουν την αποστολή μας να προβλέπουμε τις απαιτήσεις και ανάγκες του κοινού, μέσω της ανάληψης των βέλτιστων επιχειρηματικών ευκαιριών. Στόχοι, η υλοποίηση των οποίων θα μας φέρει πιο κοντά στο όραμά μας, την παγκόσμια συνεισφορά στην Οικονομία της Γνώσης και την ικανοποίηση της ανθρώπινης ανάγκης για πληροφόρηση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα