Διευρύνεται η συνεργασία Κλωνατέξ-Benetton

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2003 15:02

Tη συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των ομίλων Κλωνατέξ και Benetton είχε αντικείμενο η επίσκεψη στην Ιταλία του προέδρου Θωμά Λαναρά και των διευθυντικών στελεχών του Ομίλου Κλωνατέξ κ. Νίκου Σεράγου, Peter S. Mooij και Σάββα Μιρλιαούντα.

Η επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Group Benetton στην Ιταλία, έγινε μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή Τομέα Ένδυσης του Ομίλου κ. Giuratto και του Δ/ντος Συμβούλου κ. Rossi.

Ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2002, η Κλωστήρια Ναούσης ΑΕ είχε ανακοινώσει τη συμφωνία πολυεπίπεδης συνεργασίας με τον Ομιλο της Benetton, με την αποκλειστική προμήθεια νημάτων μόδας (fancy yarns), καθώς και την προοπτική ανάπτυξης και δημιουργίας νέων προϊόντων για όλες τις εταιρίες της Βenetton.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Ομίλων, που ξεκίνησε το τελευταίο τρίμηνο του 2002 με την πώληση 520 τόνων νημάτων και ήδη προβλέπεται πενταπλασιασμός των ποσοτήτων το 2003. Παράλληλα αποφασίστηκε η διεύρυνση της συνεργασίας στον τομέα ένδυσης, μέσω της θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Fanco AE, ως κατασκευαστή έτοιμου ρούχου και παραγωγού βαμμένου υφάσματος για λογαριασμό του Group Benetton.

Ως επισφράγιση της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη Carlo Benetton, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα και οι προοπτικές εξέλιξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο Ομίλων, ενώ ο Carlo Benetton επιβεβαίωσε ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου του Ομίλου Θωμά Λαναρά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα