Επιχειρηματικότητα: «Να αποκτήσει η Ελλάδα δικό της μοντέλο ανάπτυξης»

1st International Digital Business Colloquium:
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 16:10

Τη σημασία να αναπτύξει η Ελλάδα ένα δικό της μοντέλο, που θα οδηγήσει στη δημιουργία μίας κουλτούρας που υποστηρίζει την startup αλλά και την ευρύτερη επιχειρηματικότητα, επισήμαναν οι συμμετέχοντες στο «1st International Digital Business Colloquium» που διοργάνωσε το ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με την one9six.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου θα καταθέσει έναν δεκάλογο θέσεων, διαπιστώσεων αλλά και προτάσεων, δίνοντας το έναυσμα για τη συνέχιση των διεργασιών.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να αναδείξει στρεβλώσεις και αρρυθμίες στο ελληνικό επιχειρείν και ιδιαίτερα στην ψηφιακή καινοτομική επιχειρηματικότητα. Αν μπορεί η Ελλάδα να προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά της και βελτιώνοντας τα μειονεκτήματα.

Παράλληλα, μέσα από έναν «οδικό χάρτη» ως αποτέλεσμα των εργασιών του συνεδρίου, το συνέδριο είχε στόχο να προτείνει δράσεις και συμπεριφορές από την Πολιτεία, τους φορείς αλλά και τους επιχειρηματίες που θα δημιουργήσουν πραγματικές συνθήκες ορθής λειτουργίας του επιχειρεί και ανάπτυξης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα