Intrasoft International: Έργο 6,2 εκατ. δολ. στο Κατάρ

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 13:15

Το έργο υλοποίησης του Πληροφοριακού Συστήματος Φορολογικής Διοίκησης (Tax Administration System) στο Κατάρ ανέλαβε η Intrasoft International.

Το σχήμα συνεργασίας στο οποίο συμμετέχει η εταιρεία, μαζί με την τοπική MANNAI Corporation και την Oracle Consulting, επιλέχθηκε από το υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών του Κατάρ, μετά από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή της Intrasoft International ανέρχεται σε 6,2 εκατ. δολάρια.

Το έργο, διάρκειας 18 μηνών (με επιπρόσθετα 5 χρόνια συντήρηση), είναι το δεύτερο μεγάλης κλίμακας έργο στον χώρο της Φορολογίας & Δημοσίων Εσόδων που υλοποιεί η Intrasoft International στην ευρύτερη περιοχή του Κόλπου.

Στα πλαίσια του έργου, η εταιρεία θα παράσχει υπηρεσίες σχετικές με την παραμετροποίηση και προσαρμογή, ολοκλήρωση, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη της Ολοκληρωμένης Λύσης Λογισμικού για την εφαρμογή του Συστήματος Φορολογικής Διοίκησης. Το σύστημα βασίζεται σε 3 διεθνώς αναγνωρισμένες ολοκληρωμένες λύσεις: τη λύση Oracle - ETPM και τις λύσεις της INTRASOFT International TRMS και ESKORT Compliance & Enforcement.

«Άλλη μία εθνική κυβέρνηση επέλεξε την Intrasoft International μέσα από μία πολύ δύσκολη διαγωνιστική διαδικασία, για να υλοποιήσει ένα τόσο μεγάλο και σύνθετο έργο πληροφορικής στον χώρο της Φορολογίας και Δημοσίων Εσόδων, το οποίο θα βοηθήσει το Κατάρ να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους πολίτες του», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Κωτσής.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα