X.A.: Λίστα κατηγοριοποίησης των προς εισαγωγή εταιρειών

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2003 16:52

Σε συνέχεια της από 19/1/2001 απόφασης του Δ.Σ του ΧΑ, η Επιτροπή για την κατάταξη των νέων εταιρειών στη λίστα κατηγοριοποίησης των προς εισαγωγή εταιρειών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την απόφαση 77 του Δ.Σ του ΧΑ συνεδρίασε την 30/5/2003.

Η νέα λίστα, όπως αυτή διαμορφώθηκε με βάση τη διαγραφή από τη λίστα εταιρειών κατόπιν έγκρισής τους από το ΔΣ του ΧΑ, τη διαγραφή από τη λίστα εταιρειών κατόπιν δήλωσής τους, την αλλαγή επωνυμίας εταιρείας που βρίσκεται σε επεξεργασία, την αντικατάσταση αναδόχων και συμβούλων έκδοσης εταιρειών που βρίσκονται σε επεξεργασία και τους πρώτους επικαιροποιημένους φακέλους ανά κατηγορία, θα εμφανιστεί την 30/5/2003 στο site του Χρηματιστηρίου. Από την ανωτέρω λίστα προκύπτουν τα εξής:

α) από τις 235 εταιρίες που περιλαμβάνονται στη λίστα των "υπό εισαγωγή" εταιρειών, μόνο 2 έχουν ενσωματώσει στο φάκελο τους πρόσφατα στοιχεία, με αποτέλεσμα ο φάκελος τους να θεωρείται "επικαιροποιημένος".

β) έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεων 106 εταιρειών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους σε μία από τις 3 αγορές του ΧΑ (Κύρια, Παράλληλη, ΝΕΧΑ).

γ) οι αιτήσεις 9 επενδυτικών εταιριών που έχουν καταθέσει αίτηση εισαγωγής στο ΧΑ, έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και αναμένεται η προσκόμιση των πρόσθετων πληροφοριών που ζητήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ώστε να προχωρήσει η εξέτασή τους από το Δ.Σ του Χ.Α.

δ) οι αιτήσεις και των 17 εταιρειών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους στη ΝΕΧΑ έχουν μεταφερθεί στo στάδιο επεξεργασίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα