Cosmote: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,35 ευρώ

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2003 17:50

Η σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Cosmote ενέκρινε την καταβολή μερίσματος 0,35 ευρώ ανά μετοχή από τα κέρδη του 2002. Δικαίωμα λήψεως του μερίσματος έχουν οι εγγεγραμμένοι μέχρι και σήμερα μέτοχοι, ενώ από αύριο η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς δικαίωμα στο μέρισμα της χρήσης 2002. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίστηκε η 15η Ιουλίου 2003.

Εγκρίθηκε επίσης η αλλαγή του καταστατικού της εταιρείας με κατάργηση του δικαιώματος διορισμού μελών του δ.σ. από την Telenor, της οποίας η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Cosmote μειώθηκε σε 9% τον Απρίλιο του 2003.

Η συνέλευση εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο τριετούς θητείας. To νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Αντωνακόπουλος Ελευθέριος Πρόεδρος - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Johansen Arve Αντιπρόεδρος - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Μαρτιγόπουλος Ευάγγελος Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος

Σκαρπέλης Γεώργιος Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ιωαννίδης Γεώργιος Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σαραντίτης Ιωάννης Μη Εκτελεστικό Μέλος

Οικονόμου Χρήστος Μη Εκτελεστικό Μέλος

Αποστολίδης Κων/νος Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Παπαβασιλόπουλος Γεώργιος Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Τέλος, η συνέλευση ενέκρινε τη μεταβίβαση στην εταιρεία επιπλέον πάγιου εξοπλισμού του ΟΤΕ για την αξιοποίηση της άδειας αταθερής ασύρματης πρόσβασης, καθώς και τους βασικούς όρους της σύμβασης με την OTEnet, για την προώθηση από την Cosmote των προϊόντων και υπηρεσιών της πρώτης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα