Alpha Bank: Συγχωνεύση με απορρόφηση της Αλφα Συμμετοχών Ρουμανίας

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2003 18:15

Η Alpha Bank ανακοίνωσε ότι υπεγράφη Σχέδιο Συμβάσεως Συγχωνεύσεως με απορρόφηση της ανωνύμου εταιρείας υπό την επωνυμία Αλφα Εταιρεία Συμμετοχών Ρουμανίας.

Η συγχώνευση διενεργείται με την επικαιροποιημένη ενοποίηση των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού των εταιρειών και τα στοιχεία της απορροφώμενης, όπως αυτά εμφανίζονται στον από 31ης Μαρτίου 2003 Ισολογισμό Μετασχηματισμού της μεταφέρονται ως στοιχεία ισολογισμού της απορροφώσης.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχωνεύσεως, η Αλφα Εταιρεία Συμμετοχών Ρουμανίας λύεται, δίχως να εκκαθαρίζεται, και οι μετοχές της ακυρώνονται, το δε σύνολο της περιουσίας της, ενεργητικό και παθητικό, μεταβιβάζεται στην Alpha Bank.

Η Alpha Bank κατέχει το 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Αλφα Εταιρεία Συμμετοχών Ρουμανίας, με συνέπεια, κατά την ολοκλήρωση της συγχωνεύσεως, να αποσβεστεί η υποχρέωση εκδόσεως από την Alpha Bank νέων μετοχών εις αντάλλαγμα των ακυρούμενων.

Το Σχέδιο Συμβάσεως Συγχωνεύσεως τελεί υπό την αίρεση λήψεως των, κατά την κειμένη νομοθεσία, οριζομένων αδειών και εγκρίσεων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα