Απάντηση Κόκκαλη στην NFS

Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2003 10:45

ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων και επηρεασμού της δικαιοσύνης, αποδίδει με χθεσινές δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ιντρακόμ Σωκράτης Κόκκαλης τις αξιώσεις του ρωσικού οργανισμού NFS (που σήμερα δεν υφίσταται) και που μονομερώς διέκοψε εκτέλεση σύμβασης στη Ρωσία το 1995.

Στη ανακοίνωσή του ο κ. Κόκκαλης αναφέρει ότι ήδη από το 2001 το διαιτητικό δικαστήριο της Γενεύης απέρριψε την αξίωση του ρωσικού οργανισμού NFS να του επιστραφεί η προκαταβολή των 15 εκ. δολαρίων για την εκτέλεση της σύμβασης, αφού, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ιντρακόμ, ο οργανισμός διέκοψε (και ενώ η σύμβαση εκτελείτο κανονικά από τα μέρη) τον Ιούνιο του 1995, μονομερώς και αναίτια την εκτέλεση των συμβατικών του υποχρεώσεων, προβαίνοντας σε παράνομη καταγγελία της σύμβασης για τη δημιουργία ΛΟΤΤΟ στη Ρωσία, κάτι που αποδέχθηκε το διεθνές δικαστήριο.

«Σήμερα, το NFS, με πρωταγωνιστές κάποιους Ελληνες «ενδιαφερόμενους», που εμφανίζονται, όλως περιέργως, ως εκπρόσωποι ή μάρτυρες υπεράσπισης ενός δήθεν κρατικού Οργανισμού που πλέον δεν έχει καμία δραστηριότητα» καταλήγει η δήλωση Κόκκαλη http://www.presspoint.gr/release.asp?id=27503 .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα