ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2001 14:56

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 30/9/2001, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι Αττικής και επί της οδού Διστόμου 5-7, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και ακρόαση της Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου επί του σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως και της Εκθέσεως του Ορκωτού Ελεγκτή επί του Ισολογισμού Μετασχηματισμού.

2. Λήψη αποφάσεως για συγχώνευση δι’ απορροφήσεως της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ και της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με το διακριτικό τίτλο IASIS, ήτοι για να εγκρίνει το από 19/4/2001 Σχέδιο Συμβάσεως Συγχωνεύσεως των τριών εταιριών, αύξηση του κεφαλαίου της εταιρίας δια της εκδόσεως νέων μετοχών λόγω της μεταβιβάσεως σε αυτή της περιουσίας των απορροφωμένων εταιριών και διορισμό εκπροσώπων της εταιρίας για να υπογράψουν την οριστική Σύμβαση Συγχωνεύσεως και κάθε άλλη σύμβαση, πράξη και δήλωση για την πραγματοποίηση της συγχωνεύσεως.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας σχετικά με το κεφάλαιο της εταιρίας λόγω της συγχωνεύσεως και κωδικοποίησή του.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση (κατόπιν Ειδικής Αδείας του Υπουργού Ανάπτυξης για την πραγματοποίηση της Συνέλευσης εκτός της έδρας της εταιρίας) των μετόχων της εταιρίας, στις 30/9/2001, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00, στα γραφεία της ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε. στο Μαρούσι Αττικής και επί της οδού Διστόμου 5-7, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση για τη διάθεση μετοχών εκδόσεως ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε. σε συνεργάτες ιατρούς και στελέχη του ομίλου.

2. Υποβολή και ακρόαση της Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου επί του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως και της Εκθέσεως του Ορκωτού Ελεγκτή επί του Ισολογισμού Μετασχηματισμού.

3. Λήψη αποφάσεως για συγχώνευση δι’ απορροφήσεως από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε., ήτοι για να εγκρίνει το από 19/4/2001 Σχέδιο Συμβάσεως Συγχωνεύσεως, και διορισμό εκπροσώπων της εταιρίας για να υπογράψουν την οριστική Σύμβαση Συγχωνεύσεως και κάθε άλλη σύμβαση, πράξη και δήλωση για την πραγματοποίηση της συγχωνεύσεως.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα