Στην αγορά της Ιορδανίας εισέρχεται η MLS

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 12:27

Την είσοδό της στην αγορά της Ιορδανίας με τους πλοηγούς Talk&Drive ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική, η οποία υπέγραψε τριετή συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με όμιλο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά την είσοδό της στις αγορές της Τουρκίας, της Χιλής, της Κύπρου, του Μαρόκου και της Σαουδικής Αραβίας, η MLS διαθέτει στην αραβική γλώσσα τον πλοηγό MLS Talk&Drive, ο οποίος θα ενσωματώνει χάρτες της εταιρείας Navteq.

Για την ανάπτυξη της αγοράς πλοήγησης στην Ιορδανία, η MLS σύναψε αποκλειστική συνεργασία με τον όμιλο επιχειρήσεων Abu Khader. Ο όμιλος, που ιδρύθηκε το 1937, αποτελεί τον αντιπρόσωπο των αυτοκινητοβιομηχανιών BMW, Mitsubishi, Opel και Fiat στην Ιορδανία.

Στα πλαίσια της διμερούς αυτής συμφωνίας, η MLS έχει αναλάβει την υποχρέωση να εφοδιάσει τη Jerusalem Modern Solutions, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Abu Khader, με 1000 τεμάχια του πλοηγού MLS Talk&Drive, με άμεση πρώτη παράδοση 250 τεμάχια. Από την πλευρά της η Jerusalem Modern Solutions αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή του εν λόγω πλοηγού μέσω των οχημάτων του ομίλου και του εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων της.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα