Σταθεροποιητικές τάσεις στo X.A.

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 11:09

Σταθεροποιητικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με τους επενδυτές να παραμένουν επιφυλακτικοί αναζητώντας κατεύθυνση στην ειδησεογραφία.

«Αναμένουμε η αγορά να παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τη σταθεροποίηση ως κυριότερο χαρακτηριστικό ελλείψει ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στην αγορά», ανέφερε η Eurobank Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Αυτή την ώρα (11:13), ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,38% στις 981,02 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 9,19 εκατομμύρια ευρώ.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται πάντως οι περισσότεροι επιμέρους κλαδικοί δείκτες, με τη μεγαλύτερη πτώση να καταγράφεται στους κλάδους Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-2,2%) και Τραπεζών (-2,1%).

Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, τις ισχυρότερες πιέσεις δέχονται οι μετοχές των ΕΤΕ (-3,5), Intralot (-3,4%) και Eurobank (-3,1%). Στον αντίποδα, άνοδο 1,1% σημειώνει ο τίτλος του ΟΠΑΠ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επανεισάγει το αφορολόγητο στα μικρά κέρδη των παικτών από τα παιχνίδια της εταιρείας.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα