Γενική Τράπεζα: «Ουδέν ανακοινώσιμο»

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2003 10:53

«Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, η Γενική Τράπεζα και ο κύριος μέτοχός της, το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, έχουν αποφασίσει την επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας αναζήτησης στρατηγικού εταίρου, διαδικασία η οποία βρίσκεται ακόμη στο αρχικό της στάδιο», αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Γενική Τράπεζα επισημαίνοντας ότι «σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο και πολύ περισσότερο οτιδήποτε ανακοινώσιμο».

Τη δημιουργία σεναρίων και φημολογίας περί τριπλής συγχώνευσης Γενικής, Αττικής και Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τροφοδότησε η χθεσινή συνάντηση του υπουργού Μεταφορών, Χρίστου Βερελή με το γενικό διευθυντή της Γενικής Τράπεζας, Γιάννη Τσαμουργκέλη και την πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Ανδρονίκη Μπούμη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ν», η συνάντηση των τριών εντάσσεται στο πλαίσιο επανέναρξης της διαδικασίας αναζήτησης στρατηγικού εταίρου από τη Γενική Τράπεζα προ τριών εβδομάδων. Η Γενική είχε καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή που δραστηριοποιήθηκε για δεύτερη φορά σε διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού συμμάχου ότι, δεν αποκλείει την περίπτωση συνεργασίας-συμμαχίας με ελληνική τράπεζα, αν προκύψει σχετικό ενδιαφέρον.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση του Χ.Α. με επιστολή της ζήτησε διευκρινίσεις για τις εξελίξεις από τις εμπλεκόμενες εισηγμένες εταιρείες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤ



Σχολιασμένα