Μέρισμα 0,23 ευρώ ανά μετοχή της Βαρυτίνης

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2003 16:30
UPD:18:08

Τη διανομή μερίσματος 0,23 ευρώ ανά μετοχή της Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης από τα κέρδη του 2002, ενέκρινε η σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Η ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η 12η Ιουνίου 2003.

Δικαιούνται μέρισμα οι κάτοχοι της μετοχής μέχρι και το πέρας των εργασιών του ΧΑ, της 11ης Ιουνίου 2003.

Ο πρόεδρος του δ.σ., Οδυσσέας Κυριακόπουλος, αναφέρθηκε σε τρεις βασικές κατευθυντήριες αρχές για την ανάπτυξη της εταιρείας: της καλής διακυβέρνησης (governance), της υπευθυνότητας (responsibility) απέναντι σε όλους όσοι επηρεάζουν ή επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της εταιρείας και της υποχρέωσης ενημέρωσης και διαφάνειας (accountability).

Ο κ. Κυριακόπουλος παρουσίασε τη νέα επωνυμία της εταιρείας -S&B Bιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.- που θα ισχύει επίσημα από το φθινόπωρο, και «θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας ενιαίας μορφής του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας στην ομογενοποίηση των θυγατρικών, και στην ενίσχυση της πολυεθνικής εικόνας της εταιρείας».

Για το 2003, ο δ/σ Ευθύμιος Βιδάλης δήλωσε ότι «οι αναπτυξιακοί άξονες παραμένουν σταθεροί: ισχυροποίηση της θέσης στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο μέσω εξαγορών και εξεύρεσης νέων κοιτασμάτων, καθώς και γεωγραφική επέκταση στην Κίνα, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αμερική».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα