Logismos: Αλλαγή τίτλου και εγκαταστάσεις στην Τεχνόπολη

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2003 17:42

Αλλαγή σχεδίων ως προς το χώρο δημιουργίας των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της Logismos-Μηχανολογιστική ΑΕ, ανακοινώθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις -επένδυση ύψους 1,32 εκατ. ευρώ- θα μεταφερθούν σε οικόπεδο εντός του χώρου της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή συνέλευση ενέκρινε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου της εταιρείας σε Logismos AE, ενώ εξελέγη και το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τους Μάρκο Ι. Δούφο, Ιωάννη Μ. Δούφο, Αλέξανδρο Μ.Δούφο (ως εκτελεστικά μέλη) και τους Κωνσταντίνο Κωστούλα και Στέφανο Αχτσηβασίλη (ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη).

Η γενική συνέλευση ενέκρινε επίσης την τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου και τη διάθεση ποσού 21.000 ευρώ από τα αντληθέντα κεφάλαια για την αποπληρωμή τραπεζικού δανεισμού, και όχι για το δίκτυο πωλήσεων, όπως αρχικά είχε προβλεφθεί.

Σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι και στο σύνολο της χρήσης θα συνεχιστούν οι ανοδικοί ρυθμοί του πρώτου τριμήνου, οπότε και κατεγράφη αύξηση πωλήσεων κατά 29% και μικτού αποτελέσματος κατά 100%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΟΓΟΣ



Σχολιασμένα