ΕΒΕΘ: Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρονικών συναλλαγών

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2003 14:42

Επιδοτούμενο πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρονικών συναλλαγών υλοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), σε συνεργασία με τον ΟΤΕ και την εταιρεία CosmoΟΝΕ.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εισαγωγή των διαδικασιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε επιχειρήσεις μέλη του ΕΒΕΘ και συγκεκριμένα η παροχή στις συμμετέχουσες εταιρίες της δυνατότητας να δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες, που αφορούν τα προϊόντα τους, από συγκεκριμένους πελάτες ή συνεργάτες τους, χρησιμοποιώντας την υποδομή και τις αντίστοιχες υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που προσφέρουν ο ΟΤΕ και η CosmoΟΝΕ.

Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος, ΕΒΕΘ, ΟΤΕ και CosmoΟΝΕ επιδοτούν τα δύο τρίτα του κόστους του έργου. Η ίδια συμμετοχή των επιχειρήσεων ανέρχεται σε 4.250 ευρώ ανά εταιρία. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο οι επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ.

Οι εταιρίες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική δήλωση συμμετοχής έως την 27η Ιουνίου 2003 στο ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29 (αρμόδιος Χ. Τριανταφυλλίδης). Η δήλωση συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες για το έργο υπάρχουν επίσης στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου στις διευθύνσεις www.ebeth.gr και www.tcci.gr .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα