ΟΠΑΠ: Από Νοέμβριο εισαγωγή του ΚΙΝΟ σε Ελλάδα και Κύπρο

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2003 16:30

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα ότι αναπροσαρμόζει το χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή του ΚΙΝΟ στην Ελλάδα και την Κύπρο, γιατί το παιχνίδι θα διεξάγεται μέσω του συνόλου των πρακτόρων της.

Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, στις αρχές Ιουλίου 2003 θα ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα τεσσάρων μηνών με τρία στάδια.

Το πρώτο στάδιο θα συνίσταται σε έλεγχο, εντός της εταιρείας, του λογισμικού, του τεχνικού εξοπλισμού και των αποκωδικοποιητών για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του παιχνιδιού.

Το δεύτερο στάδιο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2003 θα συνίσταται σε περαιτέρω έλεγχο εφαρμογής με την συμμετοχή περιορισμένου αριθμού πρακτόρων.

Το τρίτο στάδιο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου και να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2003, θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 250 σημείων πώλησης, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται τόσο υφιστάμενοι πράκτορες όσο και νέα σημεία πώλησης (όπως καφετέριες).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά από αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, το ΚΙΝΟ θα διατίθεται σταδιακά στους υπάρχοντες πράκτορες του ΟΠΑΠ, καθώς και σε επιπρόσθετα σημεία πώλησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα