Δυναμική Ζωή Α.Ε.: Mέρισμα 0,11 ευρώ ανά μετοχή

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2003 16:45
UPD:16:51

Τη διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2002 ενέκρινε η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Δυναμική Ζωή Α.Ε.

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 18ης Ιουνίου 2003. Από την 19η Ιουνίου 2003, ημέρα Πέμπτη, οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα του ως άνω μερίσματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο και την ημερομηνία καταβολής του μερίσματος θα αναφέρονται σε ειδική ανακοίνωση του δ.σ.. της εταιρείας που θα δημοσιευθεί στον οικονομικό Τύπο σύντομα.

Στη σημερινή συνέλευση εγκρίθηκαν επίσης στο σύνολό τους οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 2002 σύμφωνα με τις οποίες τα μετά φόρων κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 2.846.183,17 ευρώ.

Επιπλέον αποφασίσθηκαν πέραν των τυπικών θεμάτων επί των πεπραγμένων της χρήσεως 2002 (απαλλαγή μελών και ελεγκτών, έγκριση αμοιβών) και τα εξής:

H εκλογή νέου επταμελούς δ.σ., με στόχο τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ευελιξία και ταχύτητα λήψης αποφάσεων στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται από την ανάπτυξη της εταιρείας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από τους κ.κ.: Αναστασία Μπουγιατιώτη, Λεωνίδα Γκούμα, Απόστολο Κότση, Παναγιώτη Κοντσέ, Ανδρέα Νικολόπουλο, Νικόλαο Μαρνέρο και Μαρία Παπαδοπούλου. Ο κος Κότση είναι μη εκτελεστικό μέλος, οι δε κ.κ. Μαρνέρος και Νικολόπουλος είναι ανεξάρτητα και μη εκτελεστικά μέλη. Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα θα διενεργηθεί εντός της ίδιας ημέρας.

Η εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2003 από την ελεγκτική εταιρεία «Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές - Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών' (πρώην Σώμα Ορκωτών Λογιστών).

Η έγκριση της από 24/9/2002 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, με την οποία τροποποιήθηκε η διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή λόγω της μεγαλύτερης συμμετοχής του επενδυτικού κοινού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα