Απάντηση της Δάριγκ στο δ.σ. του Χ.Α.

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2003 14:35

Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων, της από 13 Ιουνίου 2003 ανακοίνωσής της εταιρείας, και σε απάντηση των από 17 και 18 Ιουνίου 2003 επιστολών του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Ο. Δάριγκ & Σια Α.Β.Ν.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α. ανακοίνωσε τα εξής:

«1. Η προμηθευτής Atlas International κατέθεσε στις 12 Ιουνίου 2003 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας για ποσό ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ κατά την κατάθεση της οποίας εκδόθηκε και σχετική προσωρινή διαταγή και κοινοποιήθηκε στην εταιρεία μας το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

2. Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε χωρίς ουσιαστική παράσταση της εταιρείας, καθώς δεν δόθηκε χρόνος για την επεξεργασία των θέσεών της.

3. Η εν λόγω προσωρινή διαταγή διέταξε την απαγόρευση της μεταβολής της νομικής καταστάσεως των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας προσωρινά και μέχρι την συζήτηση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων που έχει οριστεί η 2α Ιουλίου 2003 και με τον όρο να συζητηθεί η αίτηση στην δικάσιμο που έχει ορισθεί.

4. Η εταιρεία κατέθεσε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2003 αιτήσεις ανάκλησης της προσωρινής διαταγής και ζήτησε τον με προσωρινή διαταγή περιορισμό αυτής στα πάγια περιουσιακά της στοιχεία και μόνο.

5. Την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2003 και περί ώρα 10:00, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Χαλκίδας απέρριψε το αίτημα της εταιρείας για τον περιορισμό της προσωρινής διαταγής στα πάγια περιουσιακά της στοιχεία.

Σημειώνουμε ότι δεν υφίστανται άλλες απαιτήσεις του εν λόγω προμηθευτή εναντίον της εταιρείας μας και δεν εκκρεμεί μέχρι σήμερα μεταξύ της εταιρείας μας και άλλων προμηθευτών της οποιασδήποτε δικαστικής φύσης διένεξη.

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι η εταιρεία εκπληρώνει αμελλητί τις υποχρεώσεις που υπέχει από το άρθρο 5 του Π.Δ. 350/1985 και το άρθρο 4 της 5/204/14-11-2000 απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η διοίκηση εξετάζει την κατάσταση και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις για τις κινήσεις της εταιρείας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα