Νέο προϊόν Alpha Bank Capital Guarantee

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2003 13:42

Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee Τελικής Τιμής εκδίδει η Alpha Bank.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, τα προϊόντα της σειράς αυτής απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους.

Έχουν μεσομακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα και προσφέρουν την προοπτική υψηλών αποδόσεων συνδεδεμένων με τη διακύμανση χρηματιστηριακών δεικτών της παγκόσμιας κεφαλαιαγοράς ή συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Το προϊόν ALPHA BANK "FTSE/ASE-20 Up&Out" συνδέεται με το δείκτη FTSE/ASE-20TM του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Το προϊόν έχει διάρκεια ενός έτους και προσφέρει στον επενδυτή τη δυνατότητα συμμετοχής με ποσοστό 50% στην άνοδο του δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών FTSE/ASE-20, εφ' όσον αυτή δεν υπερβεί σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια του προϊόντος το 130% της τιμής του δείκτη στην έναρξη του προϊόντος.

Το προϊόν είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή απόδοσης επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επένδυσης.

Οι πελάτες της τραπέζης θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην ανωτέρω έκδοση έως και την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2003.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα