Νέα σύμβαση της Intralot για το τηλεφωνικό στοίχημα στη Σερβία

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2003 11:50

Νέα συμφωνία υπεγράφη μεταξύ της Yugolot - μέλος του Ομίλου Intralot - και του Εθνικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Σερβίας NARODNA LUTRIJA για τη διεξαγωγή προκαθορισμένου στοιχήματος μέσω τηλεφώνου.

Η νέα σύμβαση περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος διεξαγωγής στοιχήματος μέσω τηλεφώνου, την ανάπτυξη του απαιτούμενου εξοπλισμού και λογισμικού και την προώθηση και διαφήμιση του τηλεφωνικού στοιχήματος.

Η σύμβαση είναι δεκαετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης. Την υλοποίηση της τεχνολογικής υποδομής του έργου θα αναλάβει η Yugolot και τις παρεχόμενες υπηρεσίες διεξαγωγής του παιχνιδιού η εταιρεία Στοιχημάτων.

Η αμοιβή της Yugolot καθορίζεται ως ποσοστό επί των συνολικών εισπράξεων του παιχνιδιού από το τηλεφωνικό στοίχημα.

Υπενθυμίζεται ότι η Yugolot ανέλαβε την οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος στη Σερβία για την NARODNA LUTRIJA το Δεκέμβριο του 2002 και αναμένεται η επίσημη έναρξή του το Σεπτέμβριο.

Η νέα αυτή σύμβαση δίνει τη δυνατότητα στην Intralot να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στη Σερβία, εδραιώνοντας τη θέση της στην αγορά του στοιχήματος, η οποία υπολογίζεται σε 300 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η Intralot αποτελεί τον κύριο προμηθευτή συστημάτων και υπηρεσιών για τη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και είναι πρωτοπόρος στην εισαγωγή των νέων τεχνολογιών ως μέσο διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στη συγκεκριμένη περιοχή.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα