Νέα υπηρεσία από την Telestet

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2003 13:08

Μία νέα υπηρεσία - με την ονομασία “Telestet Getalert”- ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει από σήμερα η Telestet σε όλους τους πελάτες της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης πρόσβασης σε μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα πληροφοριών.

Χάρη στην εν λόγω υπηρεσία οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να επιλέξουν σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες, οποιαδήποτε από τις υπάρχουσες κατηγορίες πληροφόρησης, έχοντας επιπλέον τη δυνατότητα ενεργοποίησης του μηχανισμού ειδοποίησης (alert), ώστε να λαμβάνουν αυτόματα προσωποποιημένη ενημέρωση για τις πληροφορίες του ενδιαφέροντός τους.

Αναλυτικότερα, στις ομάδες πληροφόρησης που περιλαμβάνονται στην υπηρεσία συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι κατηγορίες: Ειδήσεις (Tοπικές, Διεθνείς, Οικονομικές, Αθλητικές ), Ενημέρωση Kαιρού (Ελλάδα, Τοπικά, Ευρώπη, Πρόγνωση τριών ημερών), Δημοφιλείς κατηγορίες (Γυναίκα, Υγεία, Αυτοκίνητο/Μηχανή, Επιστήμη, Πολιτισμός, Καλλιτεχνικά) και Οδηγός TV.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Μέσω SMS

Ο ενδιαφερόμενος χρήστης στέλνει ένα μήνυμα ζητώντας την πληροφορία της προτίμησής του στον αριθμό 222 και στη συνέχεια λαμβάνει την αντίστοιχη απάντηση.

Μέσω WAP

Ο πελάτης TELESTET μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία επιλέγοντας από το κεντρικό WAP μενού της TELESTET την υπηρεσία "TELESTET GETALERT ".

Μέσω WEB

Ο ενδιαφερόμενος, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα http://getalert.telestet.gr, μπορεί να δει τις οδηγίες χρήσεως και τις διαθέσιμες κατηγορίες πληροφόρησης και να προσωποποιήσει την υπηρεσία μέσω των alerts του ενδιαφέροντός του .

Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) στον αριθμό 222 χρεώνεται με 0,18 ευρώ/μήνυμα ενώ η λήψη των ενημερώσεων (alerts) χρεώνεται με 0,10 ευρώ/μήνυμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα