Εικόνα-Ηχος: Νέο δ.σ.

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2003 15:53

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Εικόνα - Ηχος, η οποία ενέκρινε τις ετήσιες οικονομικές και τις ενοποιημένες καταστάσεις της χρήσης που έληξε, τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή, τις τις συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας καθώς και των μελών του Δ.Σ.

Επίσης καθόρισε τις αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για την χρήση 2003 και εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 5ετή θητεία και καθόρισε τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη αυτού.

Προέβη επίσης στην τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού, 2 (περί της έδρας), 7 (περί μετοχών), 10 (περί εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου), 20 (περί απαγορεύσεως ιδίων μετοχών), 22,23,25,27,28,20,30 (περί σύγκλησης, συγκρότησης και λήψης αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης), 32 (περί εκλογής ελεγκτών), 33(περί δικαιωμάτων μειοψηφίας), 34 (περί ετήσιων οικονομικών καταστάσεων), 37 (περί εκκαθάρισης) και προσθήκη νέου άρθρου 40 (μεταβατικές διατάξεις).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Κωνσταντίνος Μουστακαλής Εκτελεστικό μέλος

Κωνσταντίνος Γαρμπής Εκτελεστικό μέλος

Γεώργιος Πολύζος Εκτελεστικό μέλος

Κωνσταντίνος Μπίλης Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Πέτρος Ανδρεάδης Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα