Καταβολή μερίσματος 0,70 ευρώ ανά μετοχή του ΟΤΕ

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2003 19:03
UPD:19:09

Την καταβολή μερίσματος 0,70 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002 ενέκρινε η 51η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ. Η μετοχή από την αυριανή συνεδρίαση θα υπόκειται σε διαπραγμάτευση χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα.

Οι μέτοχοι ανακάλεσαν την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης περί απόσχισης του κλάδου των διεθνών εγκαταστάσεων και υποδομών του ΟΤΕ.

Τέλος, σχετικά με την εκλογή νέου μέλους του δ.σ., σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Χρ. Πολυζωγόπουλου, η συνέλευση ενέκρινε την τοποθέτηση του κ. Σπυρ. Φλούδα, που είναι Συντονιστής της Ομάδας έργου της Ελληνικής Προεδρίας στο Υπουργείο Οικονομίας. Από το 1994 έως το 2002 διετέλεσε γενικός δ/ντής του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Λευτέρης Αντωνακόπουλος, είπε ότι μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου η διοίκηση θα έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση για το θέμα της CosmoRom.

Αναφορικά με τη μητρική της CosmoRom, RomTelecom, η πρώτη εικόνα από την αναδιοργάνωση, είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, είναι θετική, ενώ προέβλεψε ότι θα συνεχιστεί και στον επόμενο χρόνο, με το περιθώριο EBITDA να αγγίζει το 40% το 2005.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα