Στο «κενό» η συμφωνία «Beauty & Diet»-«First Boston»

Τρίτη, 01 Ιουλίου 2003 11:35
UPD:11:49

Στο κενό η συμφωνία του ομίλου Αυγερινοπούλου με την εταιρεία First Boston για τα Beauty and Diet. Οπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του ομίλου, επανέρχεται στη διοίκηση και συζητεί με ξένη εταιρεία.

Η σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη από την εταιρεία πριν από λίγο, είναι η ακόλουθη:

«Σήμερα, 30 Ιουνίου 2003, έληξε η περίοδος προσωρινής διαχείρισης του ομίλου Αυγερινοπούλου από την εταιρεία First Boston Investments, την οποία είχε αναλάβει με το από 22 Μαΐου προσύμφωνο ανάθεσης διαχείρισης και ως εκ τούτου επανήλθε η διαχείριση του ομίλου στην κ. Νότα Αυγερινοπούλου».

«Δυστυχώς, το διάστημα που είχε τη διαχείριση η ανωτέρω εταιρεία, δεν τήρησε καμμία από τις δεσμεύσεις της και κυρίως αθέτησε την υποχρέωσή της να εξασφαλίσει τους δεδουλευμένους μισθούς των εργαζομένων στον όμιλο».

«Εν τούτοις, η πρόεδρος κ. Νότα Αυγερινοπούλου, πιστή στις αρχές του ομίλου κατά την υπέρ 25ετή παρουσία του στο χώρο της ομορφιάς αλλά και της εκπαίδευσης, συνέχισε άοκνα όλο αυτό το διάστημα τις προσπάθειές της για την ανόρθωση των οικονομικών προβλημάτων του και ήδη έχει έρθει σε επαφή και διαπραγματεύεται, με τη γνώση των πιστωτριών τραπεζών, με μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται από ετών στον τομέα της ομορφιάς και η οποία έχει εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για τον όμιλο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα