Συνεργασία Profile με την Εθνική Τράπεζα

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2003 12:59

Σημαντικό έργο στο Private Banking της Εθνικής Τράπεζας ανέλαβε να υλοποιήσει η εταιρεία Profile, με βάση το νέο σύστημα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus που προσφάτως παρουσίασε στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα εγκαταστήσει το σύστημα διαχείρισης επενδύσεων IMplus για την οργάνωση της διεύθυνσης Private Banking της Εθνικής, βάσει του οποίου θα παρέχεται υποστήριξη κάθε είδους επενδυτικών προϊόντων της τράπεζας.

Το έργο, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Οκτώβριο 2003.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του IMSplus η διεύθυνση Private Banking της Εθνικής Τράπεζας, θα αναβαθμίσει σημαντικά τον ρόλο της ως ένα από τα κεντρικά profit centers της τράπεζας.

Η πλήρης αυτοματοποίηση των διαδικασιών και η βελτιστοποίηση των εργασιών που θα προσφέρει η εγκατάσταση του IMSplus θα συμβάλλει απόλυτα στην κατεύθυνση.

Η Profile ηγείται σήμερα ενός σχήματος πέντε εταιρειών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε εταιρείες κάθε μεγέθους.

Οι εταιρείες που συνθέτουν τον όμιλο είναι η Profile Cyprus Ltd., η οποία έχει αναλάβει την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της μητρικής εταιρείας στην Κύπρο, η Analysis A.E., η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πλήρη τεχνική υποστήριξή τους, η εταιρεία BECOM A.E., η οποία αναλαμβάνει την ανάπτυξη της πλήρους εταιρικής παρουσίας στο διαδίκτυο και η εταιρεία CIF ΕΠΕ, η οποία αναπτύσσεται με το επιχειρηματικό μοντέλο του Franchising και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων πληροφορικής και επιχειρησιακών σεμιναρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα