Intracom: Συμφωνία συνεργασίας με την ISx

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2003 13:33
UPD:13:36

ΣΥΜΦΩΝΙΑ συνεργασίας (Value Added Reseller Agreement) με την εταιρεία Information Services eXtended, Inc. (ISx, Inc.) υπέγραψε η Intracom με σκοπό την προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων παροχής πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου σε εταιρείες της Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ελλάδας και Τουρκίας.

Για το σκοπό αυτό, η Intracom έχει αναπτύξει μία ομάδα κατάλληλα εκπαιδευμένων στελεχών για την υποστήριξη των προϊόντων της ISx.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intracom, η εν λόγω συμφωνία είναι επακόλουθο της επιτυχούς συνεργασίας της με την ISx στον ΟΤΕ, όπου από κοινού υλοποίησαν το σύστημα παροχής πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου (Αρ. κλήσης «131») βασισμένο στην πλατφόρμα ISX V4.

«Ως κύριος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών τεχνολογιών στην αγορά της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, η Intracom αποτελεί ιδανικό συνεργάτη για την ISx», δήλωσε ο κ. John Kemp, αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής της ISx για την Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, με την ευκαιρία της χθεσινής του επίσκεψής στις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία.

«Οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών σε αυτή τη γεωγραφική ζώνη κατατάσσονται στις πιο καινοτόμες της βιομηχανίας υψηλών τεχνολογιών. Αναμένουμε με ανυπομονησία να συνεργαστούμε με την Intracom, ώστε να προσφέρουμε στις εταιρίες αυτές πρωτοποριακές λύσεις, που θα τις συνδράμουν στην προσπάθειά τους να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Intracom, η ISx κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες που εξειδικεύονται στη δημιουργία συστημάτων παροχής Πληροφοριών Τηλεφωνικού Καταλόγου (Directory Assistance Providers), προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς σε 19 χώρες. Στους πελάτες της ISx περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι εταιρίες France Telecom, Sprint, MCI, Belgacom, Telstra και SBC.

Εξυπηρετεί πελάτες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νοτιοανατολική Ασία, ενώ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα