Νέο προϊόν από την Interamerican

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2001 13:29

Ενα νέο προϊόν, με την ονομασία Euroland 5+5, πρόσθεσε στη σειρά Euroland η Interamerican.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν παρέχει πρόσβαση στις προοπτικές που ανοίγονται στις διεθνείς χρηματαγορές αλλά και προστασία από τις απότομες διακυμάνσεις των αγορών.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του εν λόγω προϊόντος, όπως υπογραμμίζεται, είναι ότι εγγυάται το 115% του κεφαλαίου που επενδύεται στη λήξη της πρώτης πενταετίας της επένδυσης, καθώς και το 115% του συνόλου του κεφαλαίου και των κερδών της πρώτης πενταετίας στη λήξη της δεύτερης.

Η επένδυση μέσω του Euroland 5+5 συνδέεται με την πορεία των αποδόσεων του δείκτη Dow Jones EuroStoxx-50, ενώ το ελάχιστο ποσό επένδυσης είναι το ένα εκατ. δρχ., με διάρκεια επένδυσης τα 10 έτη. Ωστόσο, μετά από διάστημα πέντε ετών ο επενδυτής μπορεί να πάρει, αν το θελήσει, το μεγαλύτερο ποσό ανάμεσα στην αρχική κατάθεσή του προσαυξημένη κατά 100% της μέσης απόδοσης των δεικτών και στο 115% της αρχικής κατάθεσης του.

Σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την επένδυση του για μια άλλη πενταετία, ανεξάρτητα απο την πορεία των αγορών η Interamerican εγγυάται επιπλέον το 115% του συνόλου του κεφαλαίου και των κερδών, όπως θα έχουν διαμορφωθεί στη λήξη της πρώτης πενταετίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα