Χρηματοδότηση έργων διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2003 18:23

Την επιχειρηματικότητα στον κλάδο του περιβάλλοντος, εγκαινιάζει η Δράση 2.9.4. του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα» που αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα της διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων.

Οι ενισχύσεις του εν λόγω προγράμματος, προυπολογισμού 11 εκ. ευρώ, αφορούν τη δημιουργία/επέκταση μονάδων για τη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων ή άλλων ειδικών υλικών πλην αστικών απορριμμάτων, που προέρχονται από εγκαταστάσεις που λειτουργούν στην ελληνική επικράτεια. Για το σκοπό αυτό ενισχύονται έργα ύψους επένδυσης από 140.000 ευρώ έως 10.000.000 ευρώ, που περιλαμβάνουν δαπάνες για ανέγερση ή αγορά κτιρίων, προμήθεια εξοπλισμού, μεταφορικά μέσα, προμήθεια λογισμικού, αγορά δικαιωμάτων χρήσης τεχνογνωσίας, δαπάνες πιστοποίησης και αμοιβές συμβούλων.

Οι προτάσεις των ενδιαφερόμενων υποβάλλονται έως τις 28 Νοεμβρίου 2003 στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ οι προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ο τρόπος υποβολής των προτάσεων περιγράφονται στις ιστοσελίδες του υπουργείου Ανάπτυξης www.ypan.gr και www.antagonistikotita.gr .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα