Μ. Βαρβιτσιώτης: Πρόχειρα μέτρα ταλαιπωρίας στον Πειραιά

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2003 18:30

«Για άλλη μία φορά, άλλος ένας υπουργός Ναυτιλίας εξαγγέλλει τα ίδια έργα στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Πασχαλίδη για αναμόρφωση του επιβατηγού λιμένα του Πειραιά που εξυπηρετεί 12.500.000 ταξιδιώτες το χρόνο, έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση αφού, βάση των εξαγγελιών προκατόχων του, τα έργα στο λιμάνι θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί από το 2002», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας, της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρόσθεσε ότι «η διοίκηση του ΟΛΠ, παραβιάζοντας κάθε έννομη τάξη αλλά και επιδεικνύοντας πρωτοφανή προχειρότητα, απαιτεί την άμεση, από την 31η Ιουλίου, απομάκρυνση των εκδοτηρίων εισιτηρίων από τις προβλήτες. Απαιτεί επίσης τον αποκλεισμό των φορτηγών αυτοκινήτων από το λιμάνι με αποτέλεσμα περί τα 3.000 φορτηγά να επιβαρύνουν μέχρι τελικής συμφόρησης την πόλη του Πειραιά».

Τέλος, κάλεσε τον υπουργό «αντί να φιλολογεί για την βελτίωση των υπηρεσιών προς τον επιβάτη, να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε, τουλάχιστον τις μέρες που μένουν ως το τέλος της τουριστικής περιόδου, το λιμάνι να λειτουργήσει με μία σχετική ευπρέπεια».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα