Οικιστικό έργο για στρατιωτικούς ανέλαβαν «ΑΙΘΡΑ» και «Θεμελιοδομή»

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2003 12:41

Την ανέγερση οικιστικού συγκροτήματος 31 σύγχρονων κατοικιών στη Νέα Κηφισιά, ανέλαβαν η «ΑΙΘΡΑ Αναπτυξιακή Κατασκευαστική Α.Ε.», θυγατρική του ομίλου ΔΙΕΚΑΤ και η Θεμελιοδομή Α.Ε., κατόπιν συμφωνίας συνεργασίας με το Military Club.

Σκοπός του Military Club, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το οποίο ιδρύθηκε το 1995, είναι η δημιουργία οικισμών υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών απόστρατων και εν ενεργεία αξιωματικών.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι δύο κατασκευαστικές εταιρείες προχώρησαν στην αγορά οικοπέδου, εμβαδού 3.600 τ.μ., στη Νέα Κηφισιά, στο οποίο θα ανεγερθεί το οικιστικό συγκρότημα. Το ύψος της επένδυσης φθάνει τα πέντε εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται, ότι, η νεοσυσταθείσα «ΑΙΘΡΑ Α.Ε.», αποτελεί την εταιρεία Ανάπτυξης Ακίνητης Περιουσίας του ομίλου ΔΙΕΚΑΤ και εκτός από το πιο πάνω οικιστικό έργο, πρόκειται σύντομα να κατασκευάσει συγκρότημα γραφείων και κατοικιών, συνολικής επιφανείας 5.000 τ.μ., σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ομίλου, σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα