Χ.Α.-Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Datamedia

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2003 14:10
UPD:14:50

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Datamedia A.E., από σήμερα 7 Αυγούστου 2003, στις 14:00, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού αποφάσισε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 11 του Π.Δ. 350/85.

Σύμφωνα με σημερινή επιστολή της Datamedia προς τις χρηματιστηριακές αρχές, την παραίτησή τους από το δ.σ. της εταιρείας υπέβαλαν στις 5 Αυγούστου οι κ.κ. Δημήτριος Παντελάτος Πρόεδρος, Αγλαία Σκλάβη Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Ανδριανός Μέλος, Βησσαρία Καλαμάκη Μέλος, Κίμων- Ελπιδοφόρος Σπηλιώπουλος Μέλος.

Στην επιστολή αυτή, ωστόσο, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το δ.σ. του Χ.Α., δεν αναφέρονται οι λόγοι των παραιτήσεων και η διαδικασία αντικατάστασης των μελών της εταιρείας.

Για το λόγο αυτό το Χ.Α. αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Datamedia «έως ότου γνωστοποιηθούν από την εταιρεία οι λόγοι της παραίτησης όλων των μελών του ΔΣ, η διαδικασία αντικατάστασης τους και οι τυχόν επιπτώσεις αυτής της διοικητικής αναταραχής στην ομαλή πορεία των εργασιών της».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα