Σωληνουργεία Κορίνθου: Εκδοση ομολογιακού 100 εκατ. ευρώ ενέκρινε η γ.σ.

Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2003 18:47

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 100 εκατ. ευρώ ενέκρινε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Σωληνουργεία Κορίνθου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης οι βασικότεροι μέτοχοι, El Monte Holdings Limited και Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, διευκρίνισαν τις δηλώσεις προθέσεων που έκαναν στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της 30/6/2003 σχετικά με τη διατήρηση των ποσοστών, που κατέχουν μέχρι την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση και επί έξι μήνες μετά από την εισαγωγή.

Ειδικότερα, διευκρίνισαν ότι η πρόθεσή τους να διατηρήσουν το ποσοστό που κατέχουν μέχρι την ολοκλήρωση της αύξησης, αφορά σε μεταβιβάσεις προς τρίτους και δεν αποκλείει την μεταξύ τους μεταβίβαση μετοχών. Ως προς την πρόθεσή τους να διατηρήσουν ο καθένας το ποσοστό του, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί την ημερομηνία ολοκλήρωσης της αύξησης επί έξι μήνες μετά από την εισαγωγή, η μεν El Monte Holdings Limited επιβεβαίωσε την επιφύλαξή της να εκχωρήσει ποσοστό μέχρι 2% των κατεχομένων μετοχών, ο δε κ. Μητρόπουλος την πρόθεσή του χωρίς επιφύλαξη να το διατηρήσει γα την ίδια χρονική περίοδο.

Επί πλέον, ο κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος δήλωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην αύξηση, αναλαμβάνοντας τουλάχιστον 5 εκατ. νέες μετοχές από αυτές που του αναλογούν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα