ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε. ΕΚΜΕΤΑΛ. Κ.Α.Ε. & ΒΙΟΜ., ΒΙΟΤ., ΤΕΧΝ. & ΕΜΠΟΡ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε. : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Κ.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 10:11

Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με Αριθμό Πρωτοκόλλου 3656/19.9.2012, με αφορμή δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Euro2day» που είδε το φώς της δημοσιότητας την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012, με τίτλο «Folli Follie : τα καυτά ντεσού για την πώληση των ΚΑΕ», η Εταιρεία εμμένει στην από 10-9-2012 ανακοίνωση της προς το επενδυτικό κοινό και επιθυμεί να επαναλάβει ότι οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις αναφορικά με τον κλάδο των αφορολογήτων ειδών είναι σε εξέλιξη χωρίς ωστόσο να έχει επέλθει ακόμη συμφωνία μεταξύ των μερών.

 

Η Εταιρεία διευκρινίζει ότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έχουν  και αποσπασματικό χαρακτήρα σε σχέση με την επιχειρηματική της στρατηγική και πλήττουν την σε εξέλιξη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, επιθυμεί δε να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΦΓΚΡΠ



Σχολιασμένα