ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε. ΕΚΜΕΤΑΛ. Κ.Α.Ε. & ΒΙΟΜ., ΒΙΟΤ., ΤΕΧΝ. & ΕΜΠΟΡ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε. : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Κ.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 10:04
Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με Αριθμό Πρωτοκόλλου 3467/10.9.2012, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΞΙΑ» που ειδε το φώς της δημοσιότητας το Σάββατο 8-Κυριακή 9 Σεπτεμβριου 2012, με τιτλο «Folli Follie Group: Προς Πώληση τα ΚΑΕ», η Εταιρεία ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης νέων συνεργασιών, διερευνά τρόπους αξιοποίησης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της. Για το σκοπό αυτό, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με αντικείμενο την επίτευξη συμφωνίας αναφορικά με δραστηριότητες του ομίλου, όπως ο κλάδος των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών. Οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται ομαλά ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία.
Σε επίρρωση δε των ανωτέρω , η Εταιρεία διευκρινίζει ότι οικονομικά και άλλα στοιχεία που αναφέρονται σε έτερα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στις ανωτέρω συζητήσεις.
Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, η Εταιρεία, όπως και στο παρελθον επανειλημμενα έχει δηλώσει, θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις συμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΦΓΚΡΠ



Σχολιασμένα