INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 17:16

Κορωπί,  07/08/2012

 

 

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. (Σύμβολο X.A.: ΛΥΚ)

Συμμετοχή με 51% στην εταιρία ADPS Sh.p.k

 

H  Inform Π. Λύκος Α.Ε. ανακοινώνει την συμμετοχή της με 51% στην εταιρία Albanian Digital Printing Solutions Sh.p.k. με έδρα τα Τίρανα. Το τίμημα για την εξαγορά των μετοχών αυτών ανήλθε στα 100.000 ευρώ. 

 

Κύρια δραστηριότητα της Albanian Digital Printing Solutions Sh.p.k. είναι οι εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων (Transactional Printing). Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε κεντρικό οδικό άξονα στα Τίρανα. Στόχος της Inform Λύκος σταδιακά είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου Εκτυπώσεων και Εμφακελώσεων Λογαριασμών και Statements για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες και Εταιρείες Κοινής Ωφέλειας που θα εξυπηρετήσει την αναπτυσσόμενη τοπική αγορά των περίπου 3.000.000 καταναλωτών. Με την προσθήκη της ADPS, η Inform Λύκος αποκτά ένα ακόμη κέντρο εκτυπώσεων μεταβλητών δεδομένων στα Βαλκάνια παράλληλα με αυτά της Αθήνας και του Βουκουρεστίου. 

 

Σχετικά με την Inform Λύκος (www.lykos.gr)

H Inform Λύκος ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα αποτελείται από τέσσερις εταιρίες με ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management & Business Communication. Δραστηριοποιείται διεθνώς στην ανάπτυξη, κατασκευή και προσωποποίηση Έξυπνων Καρτών για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιους Οργανισμούς και Αλυσίδες Λιανικού Εμπορίου κατέχοντας διεθνείς πιστοποιήσεις από Visa, MasterCard & Diners. Πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας, της παραγωγής προπληρωμένων καρτών και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες. Ο Όμιλος Inform Λύκος απασχολεί σήμερα περίπου 742 εργαζομένους.


www.lykos.gr


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα