ΑΕΓΕΚ Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΓΕΚ

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 12:29

Η εταιρία ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 29.06.2012, κατά την τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, στο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης,  εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ορίσθηκαν τα ανεξάρτητα μέλη αυτού.

Μετά την ως άνω εκλογή, η συγκρότησή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα καθώς και η παροχή δικαιωμάτων εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρίας έχουν ως ακολούθως:

1. Η συγκρότησή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα έως τη λήξη της θητείας του, δηλαδή έως τις 30.06.2015,  είναι η ακόλουθη:


Σωτήριος Γαβριήλ                          Πρόεδρος Mη Εκτελεστικό Mέλος

Αθανάσιος Ευμορφόπουλος             Αντιπρόεδρος /Εκτελεστικό Μέλος

Μιχαήλ Σίμας                                 Αντιπρόεδρος /Εκτελεστικό Μέλος

Αθανασία Μαρούλη                        Διευθύνουσα Σύμβουλος/ Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Τσιτσιλώνης                       Εκτελεστικό Μέλος

Θεόδωρος Μέγγουλης                     Εκτελεστικό Μέλος

Ευάγγελος Γαρμπής                        Μη Εκτελεστικό Μέλος

Μιχαήλ Κοράλλης                           Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δημήτριος Μπούρλος                      Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Βασίλειος Γκουρογιάννης                  Aνεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Παπανδρέου                      Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

2.         Την εταιρία εκπροσωπούν και δεσμεύουν, με την υπογραφή τους και την εταιρική σφραγίδα, η κ. Αθανασία Μαρούλη και ο κ. Ιωάννης Τσιτσιλώνης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προς υποστήριξη και αναπλήρωση της Διευθύνουσας Συμβούλου  κατά την άσκηση των διοικητικών καθηκόντων της.

 

3.         Η κ. Αθανασία Μαρούλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος είναι πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΣΟΕ) τμήμα Οικονομικών και Λογιστικής. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Α’ Τάξη). Διετέλεσε στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών στην Δ/νση Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων κατά την περίοδο 1990-1996, οπότε και αποχώρησε  από το Δημόσιο και δραστηριοποιήθηκε στον  Ιδιωτικό τομέα, από την θέση της Οικονομικής Δ/ντριας  τόσο της τεχνικής εταιρίας ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε. ,κάτοχο πτυχίου ΜΕΕΠ 6ης τάξης. η οποία έχει ως κύριο αντικείμενο την κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Τεχνικών Έργων, όσο και όλων των εταιριών του Ομίλου επιχειρήσεων Ι. ΜΑΡΟΥΛΗ .  Πέραν της άσκησης της οικονομικής διεύθυνσης των ως άνω εταιριών, η επιχειρηματική της δραστηριοποίηση αφορά στην συμμετοχή της, ως μετόχου, στις εταιρίες του ομίλου «ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.», «Ι.ΜΑΡΟΥΛΗΣ Α.Ε.», «ΤΗΛΕΓΩΝΟΣ Α.Ε.»,  «ΤΡΙΤΩΝ – Ι.ΜΑΡΟΥΛΗΣ Α.Ε.» και ΠΡΟΜΑΧΟΣ Α.Ε., η οποία  κατά το έτος 2008 εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρίας ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. κάτοχο πτυχίου ΜΕΕΠ της ανώτατης 7ης τάξης. Γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά το 1952. 

 

 

           

   Μαρούσι, 29.06.2012

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ



Σχολιασμένα