ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ : ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 17:50

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2012

 

Αθήνα, Ελλάδα. Η ALAPIS ΑΒΕΕ (εφεξής «ALAPIS» ή «Εταιρεία») γνωστοποιεί ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας (εφεξής «Δ.Σ.») το οποίο εξελέγη από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2012 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 29.06.2012 έχει ως εξής:

1.       Σίμων Παπαδογεώργος του Αντωνίου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος

2.       Γεράσιμος Παρτίδας του Ζησίμου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

3.       Ευάγγελος Λώλας του Βασιλείου, μη εκτελεστικό μέλος

4.       Νικολέττα Λαζαρίδου του Βασιλείου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

5.       Δημήτριος Αραβοσιτάς του Σπυρίδωνος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Παρτίδας, εκπροσωπεί και δεσμεύει την Εταιρεία υπογράφων υπό την εταιρική επωνυμία. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ορίζεται για πέντε χρόνια, ήτοι έως και την 28.06.2017, με δυνατότητα παράτασης της θητείας του μέχρι την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του.

 

Επίσης, η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι η νέα Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας, η οποία εξελέγη από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2012 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 29.06.2012 αποτελείται από τους: Νικολέττα Λαζαρίδου του Βασιλείου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Ευάγγελο Λώλα του Βασιλείου, μη εκτελεστικό μέλος και Δημήτριο Αραβοσιτά του Σπυρίδωνος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. Η θητεία των μελών της Επιτροπής Ελέγχου συμπίπτει με την θητεία τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

 

 


Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Επενδυτικών Σχέσεων

Τηλ: +30 213 0175056

E-mail: [email protected]


[email protected]


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα