ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ : ANAKOINΩΣΗ

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 17:25

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι με την υπ’ αρ.  61/ 27.3.2012 απόφαση  του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών  της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφασίστηκε: α) Η χορήγηση άδειας στην Εταιρεία για τη διενέργεια της εκποίησης 6.610 κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ποσού ευρώ 5.957.141,54 με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο. β) Ο ορισμός της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ως το αρμόδιο μέλος για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών. γ) Η εκποίηση των μετοχών να διενεργηθεί την Τετάρτη18 Απριλίου 2012 σύμφωνα με το άρθρο 2.3.6. του Κανονισμού του Χ.Α.

 

Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη σε ποσοστό του δύο τοις εκατό (2%) από την τιμή κλεισίματος της  αμέσως προηγούμενης συνεδρίασης της εκποίησης. Η Εταιρεία θα ανακοινώνει το αποτέλεσμα κάθε περιόδου εκποίησης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώσει με επιστολή τους δικαιούχους μετόχους της για το αποτέλεσμα της εκποίησης, το ποσό που θα βρίσκεται κατατεθειμένο για λογαριασμό τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων καθώς και για τη διαδικασία, περιλαμβανομένων των δικαιολογητικών που απαιτούνται, προκειμένου να εισπράξουν το εν λόγω ποσό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων, Πατρόκλου 5-7, 151 25 Μαρούσι, τηλ. 210 68 77 493



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΥΤΙΛ



Σχολιασμένα