Deutsche Bank AG : Τμήμα αγοραπωλησίας μετοχών σε Ινδονησία και Κίνα

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2003 12:54

Σε συνομιλίες βρίσκεται η δεύτερη σε μέγεθος τράπεζα της Ευρώπης, από πλευράς περιουσιακών στοιχείων, Deutsche Bank AG, για την εξεύρεση συνεργατών, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στην Ινδονησία και την Κίνα, καθώς επεκτείνει τις χρηματιστηριακές της δραστηριότητες στην αγορά της Ασίας.

Οπως μετέδωσε το Bloomberg News, η Deutsche Bank έχει αρχίσει ήδη τις συνομιλίες της με πιθανό συνεργάτη στην Ινδονησία και σχεδιάζει να αρχίσει τη δραστηριότητά της για αγοραπωλησίες μετοχών μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον επικεφαλής της στην Ασία και τις αναδυόμενες αγορές, Eduard Peter. Ο ίδιος ανέφερε ότι η γερμανική τράπεζα έχει ανάλογες επαφές στην Κίνα, όπου θα αρχίσει τη δραστηριότητά της εντός του έτους, χωρίς να κατονομάσει τους πιθανούς συνεργατές της.

Ο Eduard Peter εδώ και δύο χρόνια εργάζεται για το τμήμα αυτό της Deutsche Bank στην Ασία, με έναρξη της δραστηριότητας στην Ινδία, όπου άρχισε να λειτουργεί την περασμένη εβδομάδα. Το 2002 προσέλαβε περισσότερους από 100 ανθρώπους στο τμήμα αγοραπωλησειών μετοχών, το οποίο απασχολεί περίπου 300 υπαλλήλους σε εννέα χώρες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα