Συνεργασία Altec - Symbol Technologies

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2003 11:39

Στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την Symbol Technologies (NYSE:SBL) προχώρησε η Altec ABEE με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την επέκταση των δραστηριοτήτων της με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και προϊόντων.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Altec, η Symbol Technologies είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των Ασύρματων και Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Altec αποκτά το δικαίωμα της προώθησης και μεταπώλησης στην ελληνική αγορά, όλων των προϊόντων της Symbol, καθώς και της ανάπτυξης λύσεων που βασίζονται σε αυτά.

Η Altec, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, έχει ήδη συστήσει ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών με πολυετή πείρα στον Τομέα των Ασύρματων και Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων με σκοπό την άμεση ανάληψη έργων και την παροχή υπηρεσιών Ανάπτυξης και Υποστήριξης, η Altec.

Η Symbol υποστηρίζει λύσεις φορητών συστημάτων, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων και ασύρματων επικοινωνιών σε οποιοδήποτε χώρο και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να συντελούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση του κόστους και την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της Symbol, περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές χειρός (Mobile Computers), συσκευές αυτόματης αναγνώρισης και συλλογής δεδομένων (Bar Code Scanners), συστήματα ασύρματης επικοινωνίας (Wireless Networking) και φορητούς εκτυπωτές (Mobile Printers).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα