Χ.Α. - Εταιρικές πράξεις

Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2003 11:16

ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Oι μετοχές της εταιρείας «ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.» είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.: α) με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (από 0,60 ευρώ) και χωρίς το δικαίωμα δωρεάν παραλαβής 1 νέας (ΚΑ) μετοχής για κάθε 1 παλαιά (ΚΑ) μετοχή (SPLIT) & β) χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1 νέας (ΚΑ) μετοχής για κάθε 1 παλαιά (ΚΑ) μετοχή.

Συνολικά, θα διανεμηθούν στους μετόχους της εταιρείας, 2 νέες δωρεάν (ΚΑ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΑ) μετοχή που διαθέτουν. Η διαπραγμάτευση των νέων 11.791.300 κοινών ανωνύμων μετοχών στο Χ.Α. θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση του Δ.Σ. της εταιρείας.

ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.

Οι μετοχές της εταιρείας «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.» είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 3 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας διά του Τύπου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα