TÜV Hellas : Πιστοποίηση HACCP για πλοία των Μινωϊκών Γραμμών

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2003 14:07

Με το σύστημα HACCP πιστοποιήθηκαν από την TÜV Hellas, τα πλοία H.S.F. Festos Palace και H.S.F. Knossos Palace, της εταιρείας «Μινωϊκές Γραμμές», με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η πιστοποίηση αφορά την αποθήκευση, παραγωγή και διάθεση τροφίμων και ποτών εν πλω στους χώρους λειτουργίας των εστιατορίων και κυλικείων του πλοίου. Τα συγκεκριμένα πλοία εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή Ηράκλειο–Πειραιάς–Ηράκλειο και είναι τα πρώτα στην Ελλάδα που πιστοποιούνται για το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζουν.

Με την πιστοποίηση αυτή η εταιρεία «Μινωϊκές Γραμμές», αποδεικνύει την υπευθυνότητα και την ευαισθησία της για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της έναντι των πελατών της.

Η TÜV Hellas, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού RWTÜV μέσω της TÜV CERT, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1987 και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης.

Είναι διαπιστευμένη από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ) για το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της συμπεριλαμβανομένης και της πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα