Ο Φοίβος και η Αθηνά στις νέες τηλεκάρτες του ΟΤΕ

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2003 14:26

Μία νέα σειρά τηλεκαρτών με θέμα το Φοίβο και την Αθηνά παρουσίασε ο ΟΤΕ, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα χρόνο πριν από την τέλεσή τους και με την ευκαιρία της 68ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η νέα σειρά τηλεκαρτών, εμπνευσμένη από τα ολυμπιακά αθλήματα, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό. Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση, στο πλαίσιο της 68ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των τεσσάρων πρώτων τηλεκαρτών που παρουσιάζουν το Φοίβο και την Αθηνά στα ολυμπιακά αθλήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, Καλαθοσφαίρισης, Ταεκβοντό, Πυγμαχίας, Χειροσφαίρισης, Αντισφαίρισης, Τραμπολίνου και Μπιτς Βόλεϊμπολ.

Ταυτόχρονα, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τέσσερις νέες τηλεκάρτες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά. Οι τηλεκάρτες αυτές απεικονίζουν το Φοίβο και την Αθηνά στα ολυμπιακά αθλήματα του Στίβου, Μπέιζμπολ, Ξιφασκίας, Σκοποβολής, Ποδηλασίας, Πάλης, Σόφτμπολ και Μοντέρνου Πένταθλου.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, με την έκδοση των νέων καρτών, ο ΟΤΕ συνεισφέρει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός προσφέροντας προϊόντα που προάγουν τα ολυμπιακά ιδεώδη της ευγενούς άμιλλας, της διαρκούς προσπάθειας, της ειρήνης και του πολιτισμού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα