Τρεις νέες υπηρεσίες ανακοίνωσε η Tellas

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2003 17:29

Τρεις νέες υπηρεσίες ανακοίνωσε η Tellas στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου της στην 68η ΔΕΘ.

Πρόκειται για την:

- Tellas 1738 My Greece, μέσω της οποίας ο συνδρομητής θα χρεώνεται αστικά όλες τις υπεραστικές κλήσεις. Στο ίδιο συμβόλαιο ο πελάτης μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι πέντε τηλεφωνικές γραμμές, οι κλήσεις των οποίων θα χρεώνονται βάσει του επιλεγμένου τιμολογιακού πακέτου σε έναν ενιαίο αναλυτικό λογαριασμό.

- Tellas Web ADSL, μέσω της οποίας οι χρήστες του Ιντερνετ μπορούν να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες πρόσβασης μέχρι και 1Μbps. Προσφέρεται σε δύο τύπους, Tellas Web ADSL, για οικιακούς χρήστες και Tellas Web ADSL OFFICE για επαγγελματίες κι επιχειρήσεις. Οι τιμές ξεκινούν από 34 ευρώ το μήνα. Ακόμη, η Tellas προσφέρει την επιλογή της χρονοχρέωσης με τιμές που ξεκινούν από 25 ευρώ το μήνα.

- Free Internet, που παρέχει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε έχει υπολογιστή με μόντεμ και μία τηλεφωνική γραμμή να συνδεθεί στο Ιντερνετ με ελεύθερη πρόσβαση. Ο χρήστης απλά καλεί τον αριθμό του νομού του και συνδέεται χρησιμοποιώντας το όνομα «tellas» και το password «free».

Οπως αναφέρεται, τέλος, σε σχετική ανακοίνωση, η Τellas στο πρώτο επτάμηνο λειτουργίας έφτασε τις 348.000 συνδέσεις, ενώ μέχρι τέλος του έτους προσδοκά να ξεπεράσει τις 500.000 συνδέσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα