Sportsunited- νέα εταιρεία αθλητικού μάνατζμεντ στην ελληνική αγορά

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2003 17:48

Την είσοδό της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων για θέματα αθλητικού μάνατζμεντ Sportsunited.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών και σύγχρονων μεθόδων μάνατζμεντ για την αξιοποίηση του αθλητικού προϊόντος. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της, η Sportsunited λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των φορέων του αθλητισμού και των επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία περιλαμβάνουν: total quality management, strategic planning, brand management, licensing–merchandising & retailing, event – venues & facilities management, CRM & new media, leisure & recreation management, και τη διαχείριση χορηγιών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Την γενική διεύθυνση της εταιρείας έχει αναλάβει ο κ. Αχιλλέας Χαιρέτης, με πολύχρονη παρουσία ως Licensing Manager στην ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., New Business Manager στην IMAGING A.E., σύμβουλος στην FINEXCO S.A. και Περιφερειακός Διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου και Πρώην Γιουγκοσλαβίας στην ΤΗΕ WALT DISNEY COMPANY.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα